SAMMEN SIKRER VI AT JERES VIRKSOMHED STÅR STÆRKEST
REVIT FAMILY ADVANCED KURSUS

Kurset er til dig der har styr på de fleste ting i Revit og vil gerne ud over kanten. Her går vi i dybten på hvordan Revit kan anvendes til avanceret design med at lave komplekse families f.ek. ved at bruge Conceptual Mass og Adaptive Components. Vi fokuserer på at få dyrket dine Revit design kompetencer for at du kan udtrykke dit design som ønsket.

 

  •  Conceptual Mass

  •  Adaptive Component

  •  Advanced parametric families f.ek. døre og vinduer

Pris:

DKK 6.500,00 (ekskl. moms og ekspeditionsgebyr)*

20% rabat ved serviceaftale hos IKT-lederne.

50% rabat til studerende

Kurset udbydes på både dansk og engelsk

Varighed:

2 dage (9.00 - 15.00)

Sted:

Online eller i person.

Afholdes i vores kursus lokale på Esromgade 15 (Kan afholdes hos din virksomhed.)

Beskrivelse:

Kurset er overbygning på Revit Advanced Formgivning kurset. Her lærer du at bruge Conceptual Mass families til at gøre din formgivning mere avanceret, tilknytte bygningsdele til din formgivning samt at anvende Adaptive Components for at detaljere din konceptuelle skitser. Vi kommer til at fokusere på hvordan vi kan få modelleret komplekse facade på den smarteste måde.

Udover formgivning lærer kursisten at lave sine helt egne vindues og dør families for at kunne udtrykke sit design og ikke stole på de families der findes i de diverse biblioteker der ude. De Revit Families laves parametriske sådan at kursisten kan genbruge de families på sit næste projekt.

Målgruppe:

Kurset er til dig der har ønsker om at ikke begrænses af standard family biblioteker og vil gerne kunne lave avanceret design som du nu ønsker det. Lad ikke softwaret begrænse dit design.

Forudsætninger:

Du har basis forståelse for hvordan Revit Families og formgivning i Revit laves. Du kender forskelen mellem de forskellige type af families Revit anvender og har forståelse for Mass funktinen i Revit.

Revit Family Basis kurset og Revit Advanced Formgivning er forudgående kursur til dette kursus.

Har du ikke kendskab med Revit Families eller Mass funktionen i Revit?

Så er vores Revit Family Basis kursus eller Revit Advanced Formgivning kursus måske noget for dig.

Næste kursus:

5-6 Juli

TILMELD HER

 eller skriv til kursus@ikt-lederne.dk

Har du ønske om specifik dato eller på hvilket sprog du ønsker kurset, bedes du at skrive dine ønsker i e-mailen med din tilmelding. 

* pris kan variere ved antal deltagere fra din virksomhed