SAMMEN SIKRER VI AT JERES VIRKSOMHED STÅR STÆRKEST

KURSUS

HOS IKT-LEDERNE

Her hos IKT-lederne brænder vi for at hjælpe dig at blive bedre til det du laver og at løfte kompetencerne i byggebranchen.

Vi fokuserer på at styrke dine kompetancer så at du kan yde dit arbejde bedst muligt.

Vores underviser (Símon Ólafsson) har mange års erfaring med både at anvende Autodesk produkter professionelt samt at opkvalificere medarbejder i de firmaer han har været ansat.

Vores kurser er opbygget som moduler og kan afholdes både på dansk, engelsk og islandsk. Vi skræddersyer kurserne til deltagerne hver gang for at deltagerne kan få så meget som muligt ud af kurset.

Har du behov for kompetanceløft? Så se på vores kursus tilbud herunder.

Finder du ikke lige det kursus du havde tænkt dig, så skriv dine ønsker på Kursus ønskelisten eller kontakt os her med dit kursus ønske. 

Revit Family Basis kurset er til dig der har erfaring med at bruge Revit og kan finde ud af advanceret modellering. Du har behov for at kunne klare lidt flere ting selv, uden din nærmeste BIM Manager eller BIM Koordinator.

Revit Family Advanced kurset er til dig der har styr på de fleste ting i Revit og vil gerne ud over kante. Her går vi i dybten på hvordan Revit kan anvendes til avanceret design med at lave avanceret families f.er. ved at bruge Conceptual Mass og Adaptive Components.

revit
EXPERT

Revit Expert Datastyring kurset er til dig der gerne vil få mere styr på hvordan du styrer data i Revit, herunder data på sheets f.ek. Revisioner, Phases og Shared Parameters. Vi udfordrer traditionel brug af Revit og introducerer Dynamo til bl.a. export og import af data til Revit.

revit
EXPERT

Revit Expert IFC Udveksling kurset er til dig der skal få mere styr på hvordan du udveksler IFC-filer på den bedste måde, samtidig med at du lærer hvad du kan forvente når du modtager en IFC-fil. Kurset fokuserer på IFC udveksling mellem Revit og Archicad og laves i samarbejde med Graphisoft Center Danmark.

Der kommer nye kurser på vores kursusliste løbende.

Vil du have besked så snart der er flere kurser tilgængelig? Så skriv dig op på vores nyhedsbrev her

 
 

Vi arbejder på, at kunne tilbyde almindelige kurser og/eller webinar vedrørerende de emner, som branchen efterspørger. Derfor har vi oprettet en kursus ønskeliste, som du finder på linket herunder. 

 

Vi vil gerne have et samlet overblik over behov og ønsker i branchen, så du kan hjælpe os ved at udfylde skemaet. Dine behov og ønsker vil være med til at bestemme hvilke emner vi vil fokusere først på.

 

De data du udfylder i dette spørgeskema vil kun blive benyttet til at vi som virksomhed kan blive klogere på hvad jeres behov er, i forhold til undervisning. Dine data vil ikke blive delt med andre.

 

 

KONTAKT

Har du særlige ønsker til et bestemt kursus?

Skriv til os, så kan vi begynde at skræddersy det helt rette kursus til dig.

 

Tusind tak for din besked!